Skip to main content

Onze verschillende chatbots

Customer Service chatbot

Onze customer service chatbot staat klaar om uw klanten snel en efficiënt te helpen met algemene vragen en behoeften. Bovendien kan deze chatbot worden uitgerust met een geautomatiseerd afspraaksysteem, waardoor klanten eenvoudig afspraken kunnen maken via de chat. Dit biedt niet alleen gemak voor uw klanten, maar optimaliseert ook uw bedrijfsprocessen. Met onze chatbot verbetert u de klantervaring en biedt u een naadloze communicatie, inclusief de mogelijkheid om afspraken automatisch in te plannen.

Lead generator chatbot

Onze lead generator chatbot fungeert als een slimme trechter om de wensen en behoeften van uw potentiële klanten te inventariseren. Door gerichte vragen te stellen, verzamelt de chatbot waardevolle informatie, die automatisch wordt doorgestuurd naar een document. Hierdoor krijgt uw team direct toegang tot relevante leads, wat het proces van leadgeneratie stroomlijnt en de efficiëntie van uw verkoopinspanningen maximaliseert.

Feedback generator chatbot

Onze feedback generator chatbot is een handig hulpmiddel waarmee u gemakkelijk feedback kunt verzamelen over verschillende aspecten van uw producten, diensten of ervaringen. Met deze chatbot kunt u gestructureerde feedback van uw klanten ontvangen op een efficiënte en geautomatiseerde manier. Het helpt u om waardevolle inzichten te verzamelen die kunnen worden gebruikt om uw producten en diensten te verbeteren, en om de algehele ervaring voor uw klanten te optimaliseren.

Winkel assistent chatbot

Onze winkel assistent chatbot is ontworpen om klanten te begeleiden bij het winkelen op onze website of webshop. Het biedt hulp bij het kiezen van producten en doet aanbevelingen op basis van klantvoorkeuren. Met natuurlijke gesprekken begrijpt de chatbot de behoeften van klanten en biedt het gepersonaliseerde assistentie, van productvergelijking tot afrekenen. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en intelligentie maakt onze chatbot het winkelen efficiënter en aangenamer.

Interne inwerkingschatbot

Onze interne inwerkingschatbot is dé oplossing voor bedrijven die streven naar efficiëntie bij het inwerken van nieuw personeel. Deze chatbot begeleidt nieuwe medewerkers bij het leren kennen van bedrijfsprocessen, beleid en procedures. Ook fungeert het als een kennisbank voor bestaand personeel, waar ze direct antwoorden kunnen vinden op hun vragen. Met onze chatbot kunnen bedrijven hun personeel sneller en effectiever laten integreren, terwijl waardevolle kennis binnen de organisatie behouden blijft.

Maatwerk van Chatned

Ongeëvenaarde flexibiliteit

Je hebt de volledige controle over alle uitgebreide functionaliteiten en het uiterlijk van jouw chatbot.

 

Langdurige ondersteuning

Wij blijven betrokken, zorgen voor updates en passen de chatbot aan veranderende behoeften aan.

 

Transparantie in kosten

Geen verborgen kosten; je weet precies waarvoor je betaalt, met duidelijke eenmalige en maandelijkse tarieven.